ए साली Ae Saali Lyrics In HIndi – Pramod Premi Yadav & Prabha Raj

ए साली  Ae Saali Lyrics In HIndi – Pramod Premi Yadav & Prabha Raj

Ae Saali Song Details

📌 Song Title Ae Saali
🎤Singer Pramod Premi Yadav & Prabha Raj
✍️Lyrics Rahul Yadav
🎼Music Rahul Yadav
🏷️Music Label T-Series
▶ See the music video of Ae Saali Song on T-Series YouTube channel for your reference and song details.

ए साली Lyrics In Hindi

मारेलू कच कच कच कच कच
आँख साली

दूरवा से बहुते देखवात रहतार

अईला लगवा निकल गईल हवा

आरे हो

हा हा हा हा

फूस फूस

हवा

करेलू कईसन मजाक साली

का?

लईका हईजा सब पाक साली

मारेलू कच कच आँख साली

मारेलू कच कच आँख साली

मारेलू कच कच आँख साली

हा मारेलू कच कच आँख साली

ओसे का हो?

आँख साली, आँख साली

बाड़ ना जेतना बनेल बाबू सीधा

केतना लईकिन भईल होईब फ़ीदा

आरे तोहार कसम

भईल होईब फ़ीदा

आईल बानी बारात बिगड़बू का

नाही लगे तू होटली में चढ़बू का

अच्छा!

पेन्ह के पीअर फराक साली

बने लू बड़की चालाक साली

ओय होय

मारेलू कच कच आँख साली

हा मारेलू कच कच आँख साली

हा मारेलू कच कच आँख साली

हा मारेलू कच कच आँख साली

जिय राजा!

मार ना

मारेलू कच कच कच कच कच
आँख साली

लागेला लफूआ पड़ल बरियार हो

देखी रसगुल्ला टपक जाला लार हो

टपक जाला लार हो

ना मनबू

हट होने

बड़ी फुदकतारू फुलझड़ी हो

अच्छा!

प्रमोद असर ना पड़ी हो

गारी देवेलू कई लाख साली

राहुल रवि के लेतू राख साली

मारेलू कच कच आँख साली

हा

अइसन का?

हा मारेलू कच कच आँख साली

हो मारेलू कच कच आँख साली

हा मारेलू कच कच आँख साली

हा हा धत पगला!

मार ना

Ae Saali Lyrics In English

Maareloo Kach Kach Kach Kach Kach… Aankh Ae Saali

Doorawa Se Bahute Dekhawat Rahataar

Aeela Pa Lagawa Nikal Jata Hawa

Aare Na Ho…

Ha Ha Ha Ha

Fus Fus

Hawa

Karelu Kaisan Majak Ae Saali

Ka?

Laika Haija Sab Paak Ae Saali

Maarelu Kach Kach Aankh Ae Saali

Ae

Maareloo Kach Kach Aankh Ae Saali

Ha Maareloo Kach Kach Aankh Ae Saali

Ha Maareloo Kach Kach Aankh Ae Saali

Ta Ose Ka Ho?

Aankh Ae Saali, Aankh Ae Saali

Baad Na Jetana Banela Baabu Seedha

Ketana Laeekin Pa Bhaeel Hoeeba Fida

Aare Tohar Kasam

Bhaeel Hoeeba Fida

Aaeel Baani Barat Ta Bigadaboo Ka

Naahi Lage Tu Hotali Mein Chadhaboo Ka

Achchha!

Penha Ke Piyar Farak Ae Saali

Baneloo Laeekee Chalak Ae Saali

Oya Hoy

Maarelu Kach Kach Aankh Ae Saali

Ha Maareloo Kach Kach Aankh Ae Saali

Ha Maareloo Kach Kach Aankh Ae Saali

Ha Maareloo Kach Kach Aankh Ae Saali

Jiya Raja!

Maar Da Naa

Maareloo Kach Kach Kach Kach Kach… Aankh Ae Saali

Laagela Lafua Sa Padal Bariyar Ho

Dekhi Rasgulla Tapak Jata Laar Ho

Tapak Jata Laar Ho

Naa Manaboo

Hat Hone

Badi Fudakataaroo Fooljhadee Ho

Achchha!

Pramod Pa Ee Asar Naa Padee Ho

Gaaree Develoo Kaee Lakh Ae Saali

Rahul Ravi Ke Letoo Rakh Ae Saali

Maareloo Kach Kach Aankh Ae Saali

Ha

Aeesan Ka?

Ha Maareloo Kach Kach Aankh Ae Saali

Ae Ho Maareloo Kach Kach Aankh Ae Saali

Ha Maareloo Kach Kach Aankh Ae Saali

Ha Ha Dhat Pagalaa!

Maar Da Naa

Barsaat – गईनी बरखा में भींज तनी सटs ना प्लीज (Tuntun Yadav) Lyrics

Barsaat Is Latest Viral Bhojpuri Song Sung By Tuntun Yadav & Prabha Raj. This Song Is Written By Sunil Sagar While Music is Composed By Arya Sharma. It’s Released By Tuntun Yadav Official Youtube Channel.

Song Gaini Barkha Me Bhij
Featuring Tuntun Yadav & Kajal Raj
Singer Tuntun Yadav & Prabha Raj
Lyrics Sunil Sagar
Music Arya Sharma
Copyright Label Tuntun Yadav Official

Barsaat (Hindi_Lyrics)

बरखा में भींज ! मरब ना जाड़े जानू !
काहे जात बाड़s घरे
देखs बुनी लागल परे
कईसन बाड़s ऐ ईयार
हम हो जाईब बेमार
अरे ई का कहतारs ?
सच कहतानी !
हमार बात मानs जान !!
काहे जात बाड़s घरे
देखs बुनी लागल परे
कईसन बाड़s ऐ ईयार
हम हो जाईब बेमार
अजबे घेरले बा घाटा
आवs ना हो जा लाटा
मरब ना जाड़े जानू भले जईबू खीज
गईनी बरखा में भींज तनी सटs ना प्लीज
गईनी बरखा में भींज तनी सटs ना प्लीज
अरे हट !
सटs ना प्लीज !
बरखा में भींज तनी !

आंधी पानी होत नाही कम बा
ना अलम बा
पानिये नु परत सनम बा
ना बम बा
खाली ड्रामा कईले बाड़s !
बम बा !
आंधी पानी होत नाही कम बा
ना अलम बा
पानिये नु परत सनम बा
ना बम बा
सन सन बहे हवा
तुहि तs बाड़s दवा
बाटे लेटाईल पहिले ओढ़नी लs फिच
गईनी बरखा में भींज तनी सटs ना प्लीज
गईनी बरखा में भींज तनी सटs ना प्लीज
बरखा में भींज !
जाड़े जानू ! प्लीज !

तबियत बिगड़ जाई रात में
मुलाकात में
मिले के तs माजा बा बरसात में
हो साथ में
समझलs !
अरे जियs ऐ करेजा !
साथ में !
तबियत बिगड़ जाई रात में
मुलाकात में
मिले के तs माजा बा बरसात में
हो साथ में
कोरा में जनि चापs
डरे तू जल्दी हाफs
सुनील टुनटुन फसले आफत के बिच
गईनी बरखा में भींज तनी सटs ना प्लीज
गईनी बरखा में भींज तनी सटs ना प्लीज
सटs !
माजा आ गईल !!

Hamar Jila Hara Nahi – हमार जिला हारा नहीं है (Tuntun Yadav) Lyrics

 

Hamar Jila Hara Nahi Is Latest Viral Bhojpuri Song Sung By Tuntun Yadav & Prabha Raj. This Song Is Written By Sunil Sagar While Music is Composed By Arya Sharma. It’s Released By Sujay Films Youtube Channel.

Hamar Jila Hara Nahi Song Details

Song Hamar Jila Hara Nahi
Featuring Tuntun Yadav & Kajal Raj
Singer Tuntun Yadav & Prabha Raj
Lyrics Sunil Sagar
Music Arya Sharma
Copyright Label Sujay Films

Hamar Jila Hara Nahi (Hindi)

गोली चले चाहे ! हारा नहीं है !
कतना में बाड़s नाही थाह लागता
एरिया ई पूरा मरदाह लागता
अरे ऐ हो !
मरदाह लागता !
कतना में बाड़s नाही थाह लागता
एरिया ई पूरा मरदाह लागता
अरे अभी तो बाघ ये दहाड़ा नहीं है
दहाड़ा नहीं है दहाड़ा नहीं है !
अच्छा जी !
रे रे रे रे गोली चले चाहे छारा
हमार जिला हारा नहीं है
गोली चले चाहे छारा !
हमार जिला हारा नहीं है !!
सुनs ऐ यादव जी !
हारा नहीं है !
गोली चले चाहे !

बाटे ना जवाब लाजवाब बानी जी
डिस्ट्रिक्ट में बड़का रंगबाज बानी जी
अरे रउवा के कवन नइखे जानत जी ?
के सवाल करी आईल केकर काल बाटे
छेड़ी शेरवा के केकरा मजाल बाटे
ओह हो हो !
अरे टक्कर में और कोई खड़ा नहीं है
खड़ा नहीं है भईया खड़ा नहीं है !
अरे बाप !
रे रे रे रे गोली चले चाहे छारा
हमार जिला हारा नहीं है
गोली चले चाहे छारा !
हमार जिला हारा नहीं है !!
अईसन का ?
हारा नहीं है !
गोली चले चाहे !

अरे कहतानी ठीक जीत बा रउरे
पट बाटे रउरे चित बाटे रउरे
चित बाटे रउरे !
कबो चूहा नाही शेर के शिकार करे
रंगदारी तs करेजा रंगदार करे
उ तs बड़ले बा !
सागर टुनटुन को कोई ललकारा नहीं है
ललकारा नहीं है ललकारा नहीं है !
अच्छा जी !
रे रे रे रे गोली चले चाहे छारा
हमार जिला हारा नहीं है
गोली चले चाहे छारा !
हमार जिला हारा नहीं है !!

Exit mobile version