बोलs तईयारी का बा असो नया साल के
का देबs गिफ्ट बाबू अपना एह माल के
बोलs !
बोलs तईयारी का बा असो नया साल के
का देबs गिफ्ट बाबू अपना एह माल के
अबकी तs कटी खाटी चाकू ना फसली लागी
नया औजार !
मुर्गा हमार असली रही जानू तोहार तसली रही
जान तंदूरी खईहs गरईयों के मुड़ी खईहs !
बड़हन बा !
जल्दी गल जाई !!
बढ़िया दृश्य रही बड़ बड़ पीस रही
जानू तोहार कीस रही माजा आई हो
नया साल में रजऊ भाग जागी हो
टकराई जवानी आग लागी हो
वादा करs पक्का सोना बात ना दू फसली लागी
कह के उलटिहs मत !
मुर्गा हमार असली रही जानू तोहार तसली रही
जान तंदूरी खईहs गरईयों के मुड़ी खईहs !
ठंडा ना असर करी देह लसर लसर करी
हमरे के ओढ़ लिहs गर्मी आई हो
मुर्गा के लेग पीस खियाईब !
तू तs ठंडी के दवाई लागेलs
ऐ रजऊ लभर ना रजाई लागेलs
कृष्णा खेसारी संजय मरद एक नसली रही
जुबान से हिली ना !
मुरुगावा हमार असली रही जानू तोहार तसली रही
जान तंदूरी खईहs गरईयों के मुड़ी खईहs !
Sajanwa Is Latest Viral Bhojpuri Song Sung By Khesari Lal Yadav. This Song Is Written By Prabhu Vishunpuri While Music is Composed By Vicky Vox. It’s Released By Khesari Music World YouTube channel.
सजनवा भजनवा ! अरे जियs ! सजनवा भजनवा ! गावेला रघुराई के ! अरे चढ़ली जवानी जब टूटे अंगड़ाई के चढ़ली जवानी जब टूटे अंगड़ाई के ! ऐ हो ! चढ़ली जवानी जब टूटे अंगड़ाई के सजनवा भजनवा गावेला रघुराई के सजनवा भजनवा गावेला रघुराई के ! अरे जब जब देहिया छूवेनी पोल्हाई के जब जब देहिया छूवेनी पोल्हाई के सजनवा भजनवा गावेला रघुराई के सजनवा भजनवा गावेला रघुराई के ! सजनवा भजनवा गावेला रघुराई के सजनवा भजनवा गावेला रघुराई के ! अरे मठ पs भेजs मठ पs ! सजनवा भजनवा !
एकर रहन देखी हमार दिलवा दुखता ओह हो हो ! दिलवा दुखता ! आज ले डललस नाही तेलवा हई अचार सूखता अरे कबो नाही देखतावे ढक्कन हटाई के कबो नाही देखतावे ढक्कन हटाई के सजनवा भजनवा गावेला रघुराई के सजनवा भजनवा गावेला रघुराई के ! सजनवा भजनवा गावेला रघुराई के सजनवा भजनवा गावेला रघुराई के ! अरे जवानी के हानि बा ! सजनवा भजनवा ! गावेला रघुराई के !
जईसे पानी बिना मछरी सहे गजनवा हो अरे मुवाई का रे ? गजनवा हो ! ओसही तड़पतावे हमरो खजनवा हो खेसारी बिसुनपुरी जब पकड़ेनी कलाई के खेसारी बिसुनपुरी जब पकड़ेनी कलाई के सजनवा भजनवा गावेला रघुराई के सजनवा भजनवा गावेला रघुराई के ! सजनवा भजनवा गावेला रघुराई के सजनवा भजनवा गावेला रघुराई के ! सजनवा भजनवा गावेला रघुराई के सजनवा भजनवा गावेला रघुराई के ! सजनवा भजनवा गावेला रघुराई के ! गावेला रघुराई के !
Chhapra Chhat Manayenge Lyrics in Hindi and English. This song is sung by Khesari Lal Yadav, lyrics written by Pyaare Lal Yadav “Kavi Ji” and Azad Singh, and music created by Ashish Verma.
Chhapra Chhat manaenge Chhapra Chhat manaenge Chhati Maiyya ke parab aaya inhu ke sathe le jaayenge Thik hai Chhati Maiyya ke parab aaya inhu ke sathe le jaayenge Hawda se chal ke aayenge Chhapra Chhat manaenge Thik hai Pahila parab uthaayenge Chhapra Chhat manaenge Thik hai
Ghaate bedi baandh dehab chanani bhi taan dehab Thik hai Ghaate bedi baandh dehab chanani bhi taan dehab Har har ukh jaake khetwa se aan dehab Thik hai Thaali mein pisaan lehab hamahi aata saan dehab Haath jar jaai inkaar thekua bhi chaan dehab Thik hai
Naya naya shaadi kiye hai inko na dher khataayenge Thik hai Naya naya shaadi kiye hai inko na dher khataayenge Hawda se chal ke aayenge Chhapra Chhat manaenge Thik hai Pahila parab uthaayenge Chhapra Chhat manaenge Thik hai
Phal gin gin lehab kapda rangin lehab Thik hai Phal gin gin lehab kapda rangin lehab Jaada lagi inka ke suitar saal kin dehab Thik hai Sab kuch likh lehab maanga mein bheek lehab Piyaari na penhe aayi mausa se Sikh lehab Thik hai Bada bazaar ke piyaari saadi inko hum pahinayenge Thik hai Bada bazaar ke piyaari saadi inko hum pahinayenge Hawda se chal ke aayenge Chhapra Chhat manaenge Thik hai Hawda se chal ke aayenge Chhapra Chhat manaenge Thik hai
Poojab sar jhukai ke apna Chhati Maiyya ke Thik hai Poojab sar jhukai ke apna Chhati Maiyya ke Zindagi sanwar gayil aisan mehr paai ke Thik hai Aajaad hosiyaar baade bada jaankar baade Sonu Shyam dehaati sang lele parivaar baade Thik hai Pyarelal Khesari Aashish se hamhu argh dilwaayenge Thik hai Pyarelal Khesari Aashish se hamhu argh dilwaayenge Hawda se chal ke aayenge Chhapra mein Chhat Thik hai Lafda hua to jhuk jaayenge, poora public ko samjhayenge Thik hai Hey hey hey hey, lekin Chhat Gauve manaayenge Thik hai
Chhapra Chhat Manayenge Lyrics in Hindi
छपरा छठ मनाएंगे छपरा छठ मनाएंगे छठी मईया के परब आया इनहु के साथे ले जायेंगे ठीक है छठी मईया के परब आया इनहु के साथे ले जायेंगे हावड़ा से चल के आएंगे छपरा छठ मनाएंगे ठीक है पहिला परब उठाएंगे छपरा छठ मनाएंगे ठीक है
घाटे बेदी बांध देहब चननी भी तान देहब ठीक है घाटे बेदी बांध देहब चननी भी तान देहब हर हर ऊख जाके खेतवा से आन देहब ठीक है थाली में पिसान लेहब हमही आटा सान देहब हाथ जर जाई इनकार ठेकुआ भी छान देहब ठीक है
नया नया शादी किये है इनको ना ढेर खटाएंगे ठीक है नया नया शादी किये है इनको ना ढेर खटाएंगे हावड़ा से चल के आएंगे छपरा छठ मनाएंगे ठीक है पहिला परब उठाएंगे छपरा छठ मनाएंगे ठीक है
फल गिन गिन लेहब कपड़ा रंगीन लेहब ठीक है फल गिन गिन लेहब कपड़ा रंगीन लेहब जाड़ा लागी इनका के सुईटर साल किन देहब ठीक है सब कुछ लिख लेहब मांगना में भीख लेहब पियरी ना पेन्हे आयी मउसा से सिख लेहब ठीक है बड़ा बाजार के पियरी साड़ी इनको हम पहिनायेंगे ठीक है बड़ा बाजार के पियरी साड़ी इनको हम पहिनायेंगे हावड़ा से चल के आएंगे छपरा छठ मनाएंगे ठीक है हावड़ा से चल के आएंगे छपरा छठ मनाएंगे ठीक है
पूजब सर झुकाई के अपना छठी माई के ठीक है पूजब सर झुकाई के अपना छठी माई के जिंदगी संवर गईल अईसन मेहर पाई के ठीक है आजाद होसियार बाड़े बड़ा जानकार बाड़े सोनू श्याम देहाती संगे लेले परिवार बाड़े ठीक है प्यारेलाल खेसारी आशीष से हमहू अरघ दिलवाएंगे ठीक है प्यारेलाल खेसारी आशीष से हमहू अरघ दिलवाएंगे हावड़ा से चल के आएंगे छपरा मे छठ ठीक है लफड़ा हुआ तो झुक जायेंगे पूरा पब्लिक को समझायेंगे ठीक है हे हे हे हे लेकिन छठ गउवे मनाएंगे ठीक है
Boli boli chhathi maiya ki Jay Ae ji Ka Har bar ta hamani ke chhath gaa baja ke ae tareeka se karabe kare ni ja Ha To kahe na abki bari kuchh naya tareeka se gaa ke chhath manawal jaaw Pujo ke naya tareeka hola ka Ha ji Kuchh gayi na Ha ta pahile tuhi shuru kara Ha ta suni
Penhi na balam ji piyariya Chali chhapra ke ghat Chali chhapra ke ghat Kanch hi bans ke bahangiya Bahangi leke chalab ghat Bahangi leke chalab ghat Ka ji Puranake niyan gaawe lagani Tani dj me gayi Dj me Kaise Tuhi shuru kara Haise Penhi na balam ji piyariya Ae ji penhi na balam ji piyariya Chali chhapra ke ghat Chali chhapra ke ghat Kanch hi bans ke bahangiya Bahangi leke chalab ghat Bahangi leke chalab ghat Ae amma ji Tani rauwo nachi
Baat je puchhela batohiya Baat je puchhela batohiya E dal kekra ke jaye E dal kekra ke jaye Tu ta aanhar hauwe re batohiya Tu ta aanhar hoibe re batohiya E dal chhathi maai ke jaye E dal chhathi maai ke jaye Kanch hi bans ke bahangiya Ta bahangi lachkat jaye Bahangi lachkat jaye Bahangi lachkat jaye
Kari na sasu amma ji taiyariya Aragh ke bera bital jaye Aragh ke bera bital jaye Penhi na rishabh ke papa piyariya Daura ghate pahuchaye Daura ghate pahuchaye Mummy hamu chali chhathi ghate padaka chhode Are tu ka kare jaiba Padaka for ke hamar saree jaraiba Marab ek thap Chhathi ghate karabe drama Ohija ho jaai bawaal Ohija ho jaai bawaal Ja rahe hai papa se bolne Mummy maarne ki dhamki de rahi hai Papa .. Saaf aatankawadiye hau ka Kaahe laikawa ke derawawale badu aayi Are na ji
Babua par chatkan jani chalaiha Dihal ha chhathi maai ke laal Dihal ha chhathi maai ke laal Achha thik ba na maarab E to hamro pata ba ji Kripa banaiha chhathi maiya Khush raho naihar sasuraal Khush raho angana duwaar Khesari bapa banawale raiha pyar Hey chhathi maiya Tani kashyapo ji pa dhyan det raiha Vivad se bachaiha
Chhath Ghate Chali Lyrics in Hindi
बोली बोली छठी मईया की जय ऐ जी का हो हर बार तो हमनी के छठ गा बजा के ऐ तरीका से करबे करेनी जा हाँ तो कहे ना अबकी बारी कुछ नया तरीका से गा के छठ मनावल जाव पूजो के नया तरीका होला का हाँ जी कुछ गाई ना हाँ तो पहिले तुही शुरू कर हाँ तो सुनी
पेन्हि ना बलम जी पियरिया चली छपरा के घाट चली छपरा के घाट कांच ही बास के बहँगिया बहँगी लेके चलब घाट बहँगी लेके चलब घाट का जी पुरनके नियन गावे लगनी तनी डीजे में गाई डीजे में कईसे तुही शुरू कर हईसे पेन्हि ना बलम जी पियरिया ऐ जी पेन्हि ना बलम जी पियरिया चली छपरा के घाट चली छपरा के घाट कांच ही बास के बहँगिया बहँगी लेके चलब घाट बहँगी लेके चलब घाट ऐ अम्मा जी तनी रउरो नाची
बाट जे पूछेला बटोहिया बाट जे पूछेला बटोहिया ई दल केकरा के जाये ई दल केकरा के जाये तू ता आन्हर हउवे रे बटोहिया तू ता आन्हर होईबे रे बटोहिया ई दल छठी माई के जाये ई दल छठी माई के जाये कांच ही बास के बहँगिया तs बहँगी लचकत जाये बहँगी लचकत जाये बहँगी लचकत जाये
करी ना सासु अम्मा जी तईयरीया अरघ के बेरा बीतल जाये अरघ के बेरा बीतल जाये पेन्हि ना ऋषभ के पापा पियरिया दउरा घाटे पहुचाये दउरा घाटे पहुचाये मम्मी हमू चली छठी घाटे पड़ाका छोड़े अरे तू का करे जईबs पड़ाका फोर के हमार साड़ी जरईबों मारब एक थाप छठी घाटे करबे डरामा ओहिजा हो जाई बवाल ओहिजा हो जाई बवाल जा रहे है पापा से बोलने मम्मी मारने की धमकी दे रही है पापा .. साफ आतंकवादिये हउ का काहे लईकवा के डेरववले बाड़ू आई अरे ना जी
बबुआ पर चटकन जन चलईह दिहल हाँ छठी माई के लाल दिहल हाँ छठी माई के लाल अच्छा ठीक बा ना मारब ई तो हमरो पता बा जी कृपा बनईह छठी मईया खुश रहो नईहर ससुराल खुश रहो अंगना दुवार खेसारी बपा बनवले रइह प्यार हे छठी मईया तनी कश्यपो जी पर ध्यान देत रईह विवाद से बचईह
Chhath Mayi Ke Baratiya is a Bhojpuri Chhath Song Sung By Khesari Lal Yadav, Kalpana & Indu Sonali. This Song was Written By Pyare Lal Yadav While the Music was Composed By Rajesh-Rajnish. It was Released By Wave Music‘s YouTube channel.
Aail Chhathi ke tyohar chhake lagal ghar dwar Maai ke mahima apaar logwa bole jai jai kar Chhathi maai ke karab bartiya Bhorhari mein char baje Chhathi maai ke karab bartiya Bhorhari mein char baje
Saiya leke chalihe maai ke bahangiya Bhorhari mein char baje Saiya leke chalihe maai ke bahangiya Bhorhari mein char baje Chhathi maai ke karab bartiya Bhorhari mein char baje Chhathi maai ke karab bartiya Bhorhari mein char baje Devaru leke chalihe sir pe dauriya Bhorhari mein char baje Devaru leke chalihe sir pe dauriya Bhorhari mein char baje
Ai ho sakhi tani chunari liyawa, chunari laake maa ke odhawa Maa ke odhake roop sajava, jingi aapan safal banawa Ai ho sakhi tani chunari liyawa, chunari laake maa ke odhawa Maa ke odhake roop sajava, jingi aapan safal banawa! Suna ai hamri sajniya, tu ghar ke Laxmi niyaanu ho Suna ai hamri sajniya, tu ghar ke Laxmi niyaanu ho Chhathi maaiya ke baithein charaniya, ta kari ja pujaniyaanu ho Chhathi maaiya ke baithein charaniya, ta kari ja pujaniyaanu ho
Ai ho sakhi tani kalasha leyawa, kalasha Ganga jal se bharawa Kaanch kasaili paan chadhava, aawa ghee ke deep jarawa Ai ho sakhi tani kalasha leyawa, kalasha Ganga jal se bharawa Kaanch kasaili paan chadhava, aawa ghee ke deep jarawa! Rachi rachi karbu aartiya Bhorhari mein char baje Rachi rachi karbu aartiya Bhorhari mein char baje Saasu sange jaibe deve araghiya Bhorhari mein char baje Saasu sange jaibe deve araghiya Bhorhari mein char baje
Nimbuwa naarangi se bharal dalaiya Nimbuwa naarangi se bharal dalaiya Ki argha chadhawe suhagini tivaiya Argha chadhawe suhagini tivaiya Ugihen aadit mal hokhihe sahaiya Ugihen aadit mal hokhihe sahaiya Ki argha chadhawe suhagini tivaiya Argha chadhawe suhagini tivaiya Nimbuwa naarangi se bharal dalaiya Ki argha chadhawe suhagini tivaiya Argha chadhawe suhagini tivaiya Argha chadhawe suhagini tivaiya
Chhath Mayi Ke Baratiya Lyrics in Hindi
हो ओ ओ ओ .. हो ओ ओ ओ ..
आईल छठी के त्यौहार चहके लागल घर दुवार माई के महिमा अपार लोगवा बोले जय जयकार छठी माई के करब बरतिया भोरहरी में चार बजे छठी माई के करब बरतिया भोरहरी में चार बजे
सईया लेके चलिहे माई के बहँगिया भोरहरी में चार बजे सईया लेके चलिहे माई के बहँगिया भोरहरी में चार बजे छठी माई के करब बरतिया भोरहरी में चार बजे छठी माई के करब बरतिया भोरहरी में चार बजे देवरु लेके चलिहे सिर पे दउरिया भोरहरी में चार बजे देवरु लेके चलिहे सिर पे दउरिया भोरहरी में चार बजे
ऐ हो सखी तनी चुनरी लियावा चुनरी लाके माँ के ओढ़ावा माँ के ओढ़ाके रूप सजावा जिनगी आपन सफल बनावा ऐ हो सखी तनी चुनरी लियावा चुनरी लाके माँ के ओढ़ावा माँ के ओढ़ाके रूप सजावा जिनगी आपन सफल बनावा! सुना ऐ हमरी सजनिया तू घर के लक्ष्मीनिया नु हो सुना ऐ हमरी सजनिया तू घर के लक्ष्मीनिया नु हो छठी मईया के बईठी चरनिया त करी जा पूजनीया नु हो छठी मईया के बईठी चरनिया त करी जा पूजनीया नु हो
ऐ हो सखी तनी कलशा लेयावा कलशा गंगा जल से भरावा कांच कसईली पान चढ़ावा आवा घी के दीप जरावा ऐ हो सखी तनी कलशा लेयावा कलशा गंगा जल से भरावा कांच कसईली पान चढ़ावा आवा घी के दीप जरावा! रची रची करबू आरतिया भोरहरी में चार बजे रची रची करबू आरतिया भोरहरी में चार बजे सासु संगे जाईब देवे अरघिया भोरहरी में चार बजे सासु संगे जाईब देवे अरघिया भोरहरी में चार बजे
निम्बुआ नारंगी से भरल डलईया निम्बुआ नारंगी से भरल डलईया की अरघा चढ़ावे सुहागिन तिवईया अरघा चढ़ावे सुहागिन तिवईया उगिहे आदित मल होखीहें सहईया उगिहे आदित मल होखीहें सहईया की अरघा चढ़ावे सुहागिन तिवईया अरघा चढ़ावे सुहागिन तिवईया निम्बुआ नारंगी से भरल डलईया की अरघा चढ़ावे सुहागिन तिवईया अरघा चढ़ावे सुहागिन तिवईया अरघा चढ़ावे सुहागिन तिवईया
धड़कन में तोहरे नाम बा तन मन में तोहरे नाम बा धड़कन में तोहरे नाम बा तन मन में तोहरे नाम बा सुतत जागत हर जगहा में छन छन में तोहरे नाम बा बुरा हाल कs देलs नजर तू मिला के नजरिया से सांवरिया कमाल कs देलs नजर तू मिला के नजरिया से सांवरिया कमाल कs देलs
जिनगी में बन के तू अईलs ऐ जान मेहमान हो अईसन बुझाला की उड़ के छू लेली आसमान हो मुसुकिया ऐ गोरी मार देलु तू करेजवा के हमरा हो काढ़ लेलु तू तू खुशहाल कs देलs नजर तू मिला के नजरिया से सांवरिया कमाल कs देलs नजर तू मिला के नजरिया से सांवरिया कमाल कs देलs
साथ निभईहs हमेशा सुन ऐ संघतिया हो दिल के हमरा लागल बाटे तोहरे आदतिया हो कहनिया ऐ रानी आगे बढ़ावs का देरी करेलु नियरवा तू आवs कुछ सवाल कs देलs नजर तू मिला के नजरिया से सांवरिया कमाल कs देलs नजर तू मिला के नजरिया से सांवरिया कमाल कs देलs
Bihar Me Hoi Is the Latest Superhit Bhojpuri Song Sung By Khesari Lal Yadav & Shilpi Raj. This Song was written By Akhilesh Kashyap & Deepak Mtalabi While the Music was Composed By Golu Guljar. It was Released By Khesari Music World YouTube channel.
बिहारे में होई ! बिहारे में होई ! कहवा के पेन्हबू गोरी पियर पियर साड़ी हs ! लागी का बंगाल वाला खाड़ी में केवाड़ी हां हां हां ..! ऐ हो बोलs ना ! का हो ? कहवा के पेन्हबू गोरी पियर पियर साड़ी लागी का बंगाल वाला खाड़ी में केवाड़ी कहाँ के पलंग मरद कहाँ के सोई हो कहवाँ के सोई बोलल जाला भोजपुरी बाबू जहँवा बोलल जाला भोजपुरी बाबू जहँवा बियहवा बिहारे में होई हो बोलल जाला भोजपुरी बाबू जहँवा बियहवा बिहारे में होई बिहारे में होई !
ऐ ! बनेलु ब्रांड आ ब्रांड तोहार तेवर कहँवा बनईबू ब्रांड जाके देवर बोल ! एगो बात कही ! सुनs ! जहाँ घर भर में प्यारे के फूल खिलेला जहाँ बेटी के दर्जा बहु के मिलेला अरे कहाँ होई लईका कहाँ जाके रोई कहाँ जाके रोई बोलल जाला भोजपुरी जान जहँवा बोलल जाला भोजपुरी बाबू जहँवा बियहवा बिहारे में होई हो बोलल जाला भोजपुरी बाबू जहँवा बियहवा बिहारे में होई
बाड़ू अगराईल आई जईबू औकात में अच्छा ! बारह घंटा बिजली उहा कट जाला रात में देह के गजन हो जाई ! गर्मी होई गर्मी ! बारी दिया सोझा पिया के देखत रहब हम होई गर्मी तs बेना डोलईहे बलम अरे दीपक खेसारी गोलू गाल टोई अखिलेश बिया बोई बोलल जाला भोजपुरी बाबू जहँवा बोलल जाला भोजपुरी बाबू जहँवा बियहवा बिहारे में होई हो बोलल जाला भोजपुरी बाबू जहँवा बियहवा बिहारे में होई